На официјалната интернет страна на МОНДШПЕД ќе најдете информации за нашето работење, нашиот историјат и секако најважно нашите услуги.

МОНДШПЕД е агенција за царинско посредување(шпедиција) со седиште во Скопје,Македонија. Вршиме царинско посредување пред властите во Р.Македонија со најголема професионалност и ефикасност.

Нашата канцеларија се наоѓа во Скопје. Нашата ефикасност, не прави вистинскиот избор пред другите шпедиции. Ние сме спремни во најбрзо можно време да се справиме со вашиот транспорт зголемувајки ја значително брзината на извршување на било која задача.